Fragt Priser

E-Cigaret.dk afsender dagligt vores produkter ud fra vores danske pakkelager. Pakkerne afsendes med PostNord, som står for leveringen hele vejen frem til dig.

E-Cigaret.dk har valgt kun at tilbyde fragt i form af Pakkepost, dette for at sikre din forsendelse altid kan spores, og du som kunde altid kan se hvor og hvor langt den er kommet, og skulle din forsendelse bortkomme bliver den erstattet.

Du kan enten vælge at modtage forsendelsen med eller uden omdeling. Uden omdeling betyder at din pakke leveres til nærmeste pakkeshop nær din adresse. Leveringstiden er mellem en til to hverdage efter bestillingen er gennemført.

Post Nord, leveringsformer:
 • Pakkepost MED omdeling. Forsendelsen til egen valgfri adresse i Danmark. Leveringstid 1- 2 dage.
  Pakkepris: 54,95 kr.
 • Pakkepost UDEN omdeling. Forsendelsen sendes til din nærmeste Pakkeshop. Leveringstid 1- 2 dage.
  Pakkepris: 29,95 kr.

Sådan får du gratis fragt
Har du samlet handlet for over 499,00 kr. får du gratis fragt. Husk at være opmærksom på at du selv vælge dette under betalingsforløbet.

 • Gratis fragt på ordre under 1.000 kr. Sendes din pakke til nærmeste Pakkeshop.
 • Gratis fragt på ordre over 1.000 kr. Sendes din pakke til egen valgfri adresse i Danmark.

Afsendelse: Har du gennemført og betalt din ordre inden kl. 14:00 på hverdage, bliver den ekspederet og afsendt med det samme. Dog skal du være opmærksom på, at hvis leveringstiden på nogle af de bestilte produkter f.eks. er 2-3 hverdage, vil din ordre ikke bliver afsendt samme dag. Ordrer lagt efter kl.14:00 afsendes som standard næste hverdag.

I ikke travle perioder kan du være heldig at din ordre når at blive pakket og afsendt samme dag. Vi pakker dagligt frem til kl.: 16:00.
 1. Hvad er leveringstiden?

  E-Cigaret pakker ordre alle hverdage frem til kl. 16:00 og har du bestilt lagervarer afsendes med de samme dag, hvis din ordre er gennemført og betalt inden kl. 14.00. Leveringstiden er 1- 2 hverdage.

 2. Kan jeg følge min pakke?

  Alle ordre lagt på E-cigaret.dk afsendes med Postnord Pakkepost. Dette betyder at alle forsendelser er sporbare med pakkenummer. Når din ordre er afsendt, modtager du din forsendelses pakkenummer. Hverdage efter kl. 20.00 vil du kunne se oplysninger på hvor langt din pakke er kommet.

 3. Kan jeg afhente min ordre?

  E-Cigaret.dk er en webshop uden fysiske lokaler. Vi benytter et pak og pluk lager til håndtering og afsendelse af vores ordre. Det er ikke muligt, hverken på vores administrative og eller pakkelager adresse at afhente sin ordre.

To Top