E-Cigaret.dk Kunde Klub

Bliv gratis medlem af Kundeklubben på E-Cigaret.dk

E-Cigaret.dk sælger kvalitetsprodukter til priser hvor alle kan være med! Når du lægger de ordinære cigaretter på hylden, vil du opleve en kæmpe årlig besparelse, mange af vors kunder sparer i gennemsnit 10.000 kr. om året.

E-Cigaret.dk sælger ikke produkter til høje listepriser for derefter at sætte dem ned og konstant at køre tilbudskampagner som andre gør! Vi sætter til gengæld vores priser til den bedste og billigste pris fra start.

Men du kan som kunde spare endnu mere!

Tilmeld dig vores gratis Kundeklub og spar 5% på alle dine ordre fra dag et. Det eneste krav, vi til dig stiller, er at du oprettet en gratis og uforpligtende konto på vores system og ikke gennemfører dine køb som gæst.

For at oprette en Kundeklub konto skal du indgive følgende oplysninger:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail adresse

Opret E-Cigaret Kundeklub Konto

Husk at logge på din konto

Inden du handler, er det altid en god ide at logge ind på din konto, for så ved vores system allerede hvilken rabatgruppe din konto er tildelt.

Bestiller du en ordre uden du er logget ind vil du ikke modtage din givne rabat. Rabatten fratrækkes under indkøbskurven, her kan du desuden også se hvor mange kr. du har fået i rabat på din ordre.

jeg er allerede medlem men skal opgraderes!

Har du allerede en Kundeklub konto på E-Cigaret.dk, og du har handlet for et af nedenstående beløb eller mere, er du berettiget til at komme i en ny rabatgruppe. Du kan ansøge om at komme i en af nedenstående rabat grupper, klik på Opgrader mit medlemskab.

Husk! Når du har indløst vores krav om at komme i en given rabatgruppe bliver du i rabat gruppen til evig tid.Rabat Gruppe:
Krav, at du har handlet for over kr.:
Rabataftale:
Gratis Medlem
Total, 0,00 kr.
Kræver oprettelse af gratis konto.
5,00 % Rabat på samtlige Produkter
Sølv Medlem
Totalhandel, for over 5.000,00 kr. total.
Ansøg som Sølvkunde
10,00 % Rabat på samtlige Produkter
Guld Medlem
Totalhandel, for over 15.000,00 kr. total.
Ansøg som Guldkunde
15,00 % Rabat på samtlige Produkter


*Rabat gives ikke med tilbagevirkende kraft og eller ved handel uden en oprettet konto.

To Top