På lager, 1-2 dages levering

Original Tobak

74,95 kr
Pakken indeholder 5. stk. iSmoke® Original Premium Filtre svarende til ca. 100 ordinære cigaretter. iSmoke® Premium filtre indeholder en påfyldt kvalitets e-væske i et lukket system. iSmoke® e-væske er produceret under kliniske og sterile forhold.

TPD registret produkt - Lovligt Salg Om Smagen:
Original tobak smager af ren og ægte tobak med en lille strejf af sødme. Original Tobak er størstedelen af vores kunders favorit smag.

Nikotin Styrker: 12 & 18mg nikotin
Produktet sælges også uden nikotin
Generelt om filteret:
iSmoke® Premium filtre med Original Tobak smag giver dig naturlig smag af tobak, med et lille strejf af sødme. Filteret er produceret uden skadelige stoffer og er produceret af organiske og spiselige ingredienser, der alle i forvejen bliver brugt i fødevareindustrien. Væsken i filtret er udvundet af naturlige ingredienser fra tobaksblade som nøje er udvalgt hertil.

Produktionen af vores e-cigaret filtre og påfyldningen af vores filtre foregår i sterile og kliniske omgivelser. E-Væsken i filteret gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre slutbrugerne en ensartet smagsoplevelse hver gang.

Valg af Nikotin styrke:
Valget af nikotinstyrke afhænger af dit i forvejen forbrug af ordinære cigaretter. I nedenstående skema kan du få et overblik over hvilken nikotin styrke der er svarer til dine ordinære cigaretters styrke.

Nikotin StyrkeOrdinære Cigaretter
18 mg Nikotin – NormalNormale cigaretter med 0,8 - 1,0 mg Nikotin pr. cigaret
12 mg Nikotin – LightLight cigaretter, med 0,5 - 0,6 mg Nikotin pr. cigaret
0 mg Nikotin – Zero (Nikotin Fri)Nikotinfri Cigaretter


iSmoke® Premium filter – et filter med lang nydelsestid!
Med iSmoke® oplever du en autentiske nydelse som var det at ryge en ordinær cigaret! Du får helt op til 350 inhaleringer på et filter, variere dog alt efter hvor lange sug du tager. Du undgår samtidig de mere end 4.000 giftstoffer herunder tjære, kulilte samt forbrænding af tobakken, som findes i de ordinære cigaretter.

iSmoke® Premium filteret giver altid en kraftig mængde ”røg”, idet alle filtre har indbygget forstøver. Dette er den enhed der genererer ”dampen”. Forstøveren skiftes hver gang du skifter filter på din e-cigaret, og dette er årsagen til at vores Premium filtre aldrig mister styrke i ’røgudviklingen’.

Forbrug:
Ryger du op til 20 ordinære cigaretter om dagen skal du regne med du bruger et til to Premium filter i gennemsnit pr. dag.

Opbevaring:
iSmoke® Premium filtre skal opbevares et mørkt og køligt sted ca. 18 grader.

Holdbarhed:
iSmoke® Premium filtre kan opbevares i optil 12 måneder ved rette opbevaringsmetode (dette for at sikre at dine filtre altid har en frisk smag og styrke).

More Information
Antal ml.:
Ikke tilgængelig
Blandingsforhold:
50VG/50PG
TPD Produkt:
Ja, godkendt til salg i Danmark
Produkttype:
Filtre
Mærke
iSmoke®
Producenter:
iSmoke®
Lagerstatus,
Ikke tilgængelig
BEDØM PRODUKTET
Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account
To Top