Sikker Betaling

Hos E-Cigaret.dk er sikker betaling ekstremt vigtigt. Vi benytter kun SSL sikrede servere samt samarbejdspartnere hvor sikkerheden er i top. Vi har bevidst valgt, trygt at overlade alle betalinger og kreditkorttransaktioner til Danmarks største firmaer, herunder Nets/Teller.

  • SSL Sikret

    Når du betaler med betalingskort på nettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL i sit betalingssystem. De data der sendes i forbindelse med et køb, betalt med kreditkor er krypterede (SSL). Det er således kun Nets, der kan læse dem. Nets yder et højt krypteringsniveau for alle kreditkort transaktioner. E-Cigaret.dk og eller trejde-part har ikke mulighed for at læse dine kortdata.
  • Kort Betaling

    Når du betaler din ordre på E-cigaret.dk kan du vælge mellem flere betalingskort, vi modtager, Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard samt Paypal
  • Brug for hjælp?

    Har du brug for hjælp eller har du yderligere spørgsmål angående kreditkortbetaling er du velkommen til at kontakte vores kundeservice afdeling , der altid er behjælpelig med svar og vejledning.
To Top